Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Grand Hotel Bernardin

Vybavení
Vyhřívaný krytý bazén, wellness centrum Paradise Spa, kadeřnictví, soukromou pláž, obchod s dárkovým zbožím, Grand restaurant a a-la carte restauraci Pecina a Sunset, Grand Cafe a Koktejl i Piano bar, Grand Garde, 24-hodinový pokojový servis, vodní park Laguna Bernardin, hlídané parkoviště a kyvadlovou dopravu.

Ubytování
K dispozici 211 pokojů s balkonem, 10 luxusních apartmá, 11 junior apartmá a 9 nadstandardních pokojů. Hotelové pokoje poskytují: přímou telefonní linku, klimatizaci, satelitní TV, placenou TV, rádio, minibar, připojení k internetu, župany, 24-hodinový pokojový servis.

Wellness
Zaměřte se na svoje tělo i duši a nechte se zlákat relaxací v Paradise Spa.
Svoji návštěvu můžete začít v místních saunách. Na výběr máte z Finské, Infračervené a Bio sauny. Mokré či parní sauny obsahují Středomořskou páru a Thajskou parní koupel.

Dále jsou pro Vás připraveny různé tělové programy s bylinkami či éterickými oleji. Budete hýčkáni stejně, jako bývali členové královských rodin. Obličejové a tělové přípravky jsou vysoce kvalitní a je možné si je také koupit pro následné domácí ošetření.

Pokud chcete získat svěží vzhled s trochou opálení, můžete využít špičkových solárií. Pro ty, kteří chtějí své tělo vytvarovat, je zde k dispozici nejmodernější fitness centrum.

Hoteloví hosté mohou využít krytý plavecký bazén s mořskou vodou nabízející jedinečný výhled na moře a západ slunce.

Krášlící lázeňské centrum Moretti je umístěno u překrásné pláže Grand Hotelu Bernardin a v nitřní rozmístění je v souladu s filozofií feng shui. Vyškolený personál Vám nabídne různé druhy tělových ošetření.

Laguna Bernardin
Vodní park se skládá z několika bazénů nabízejících rozličné vodní aktivity. V Laguně Bernardin budete relaxovat v průzračné mořské vodě, obklopeni středomořskou florou a překrásným výhledem na otevřené moře.

Klidná západní část je vhodná pro ty, kteří chtějí strávit příjemnou klidnou dovolenou. Mohou využít plavecký bazén (20x10 m, hluboký 1,8 m), kulatý rekreační bazén (o průměru 10 m) s masážními postelemi a pěti vířivými vanami.

Východní část vodního parku je určena pro dynamičtější vodní aktivity. Proto je tedy ideální pro rodiny s dětmi a pro ty, kteří vyhledávají vodní hry a atrakce. V této části jsou dva bazény se skluzavkami vhodné pro děti, vodní koryta a gejzíry. Vedle dětských bazénů je bazén plavecký (25x7,5 m, hluboký 1,8 m) s odpočinkovými ostrůvky a rozličnými vodními atrakcemi: vodními kanony, masážními tryskami,…

 
 
 
Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.